پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

فرمت فایل : ppt

قابل ویرایش

تعداد اسلایدها :   14   اسلاید

بخشی از اسلایدها :

مقدمه

منجمد کردن یکی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تأثیر می گذارند از خراب شدن آنها جلوگیری می کند.

تغییرات شیمیایی در پی انجماد:

در طی انجماد فعالیت آنزیم های موجود در میوه ها کند می شود. در صورت غیر فعال شدن این آنزیم ها رنگ و طعم و مواد مغذی موجود در میوه ها تغییر کرده یا از بین می رود.

فعالیت آنزیم های موجود در سبزی ها با حرارت دادن در آب جوش یا بخار آب برای مدت کوتاه و سپس سریع سرد کردن آن به وسیله آب یخ متوقف می شود. تجربه نشان داده است برای فریزر کردن مواد غذایی در خانه حرارت دادن سبزی ها در آب جوش برای حفظ آنها کاملاً ضروری است.
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7054 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 14

حجم فایل:611 کیلوبایت

 قیمت: 2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: